Обадете се сега

За Нас

MAQ Parts
ВАШИЯТ ГЛОБАЛЕН ДОСТАВЧИК НА РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА СТРОИТЕЛНИ МАШИНИ, СЕЛСКОСТОПАНСКИ МАШИНИ И ИНДУСТРИАЛНИ ДВИГАТЕЛИ.
MAQ Parts
ВАШИЯТ ГЛОБАЛЕН ДОСТАВЧИК НА СТРОИТЕЛНИ И СЕЛСКОСТОПАНСКИ ЧАСТИ
 
Ние сме известни като доставчици на едни от най-висококачествените части за употребявани строителни и селскостопански машини и оборудване в света. Ние работим в тясно сътрудничество с производителите на резервни части и машини от години, което ни дава конкурентно предимство като доставчик на индустриални части с по-бързи срокове за доставка и по-добри цени.
 
Запознати сме със сервизната история на всяка машина, която предлагаме, както и с качеството на материалите на резервните части.
our_spec.png

Нашите специалисти

Разполагаме със специализирани софтуерни програми за резервни части, чрез които достигаме до всички необходими резервни части за марките машини, които предлагаме:
CATERPILLAR, CASE, CUMMINS, DEUTZ, HITACHI, HYUNDAI, JCB, JOHN DEERE, KOMATSU, MASSEY FERGUSON, NEW HOLLAND, PERKINS, VOLVO.
 
Нашите специалисти са готови да ви помогнат да намерите частта за вашата машина или двигател и да ви я доставят възможно най-бързо, за да отстраните дефектната част и да поддържате машината си работеща. Разполагаме с информация за машини и двигатели, произведени преди повече от 30 години, както и за най-новите машини и двигатели, обхващащи повечето марки и модели оборудване в нашата индустрия.
 
Може лесно и бързо да бъде консултиран от нашите професионални технически партньори. Всички наши съветници са специализирани в намирането на всичко необходимо за вашата машина.

НАШАТА УЕБ ПЛАТФОРМА

MAQ PARTS изгради отлична уеб платформа за лесно управление на вашите поръчки и доставки на резервни части. Лесна и бърза регистрация. Достъп до множество фирмени акаунти с множество акаунти. Възможност за добавяне на различни адреси за доставка. Оферти за транспортни фирми, с които MAQ PARTS има договорени условия и добри цени за доставки.
 
Проследяване на всяка ваша поръчка след доставка до транспортна фирма. Въведете всичките си машини с необходимите данни (марка, модел, сериен номер, година, вашия инвентарен номер). История на всички ваши поръчки за всяка машина. Постарахме се да публикуваме всичко необходимо, за да си набавите необходимите резервни части, от които се нуждаете, чрез онлайн каталозите, въведени за всички марки машини, намиращи се на нашата уеб платформа.
 
В нашата уеб платформа можете да намерите изключително голям избор от резервни части, както и широка гама от консумативи за ремонт на вашата машина. Богат избор от филтри и масла. В нашата платформа можете да намерите всичко бързо и лесно, да го добавите в пазарската количка и да завършите поръчката си бързо и удобно.
web_platform.png
loyalty.png

MAQ PARTS - вашият доверен партньор

Разбираме, че успехът на нашата компания съществува само ако сме доверен източник на продукти и услуги, които ви помагат да успеете. Работим с всички фирми, без да правим разлика в покупателната им способност. С нас те спестяват пари и минимизират престоя на своите машини.
 
В наше лице можете да разпознаете надежден и лоялен партньор, на когото можете да разчитате по всяко време. Винаги се уверявайте, че мястото за резервни части за вашата машина е при нас.
 • Доставки по цял свят
  Изпращаме части по целия свят
 • 12 месеца гаранция
  за всеки продукт
 • 100% безопасност
  Само сигурни плащания
 • Горещи оферти
  Отстъпки до 50%