Обадете се сега

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Общи условия MAQ PARTS

Условия за ползване на уебсайта www.maq-parts.com

Това са условията за използване на този уебсайт. Моля, прочетете ги внимателно, тъй като разглеждайки и използвайки този уебсайт, вие посочвате, че ги приемате и сте съгласни да бъдете обвързани с тях. Можете да отпечатате тези условия, ако искате да запазите копие. Нашата Политика за поверителност определя как ще обработваме информация за вас и също е част от тези условия.

Ако правите поръчки за някоя от стоките на този уебсайт (където тази функция е налична), покупката ви ще се регулира от нашите Условия за продажба.

Ако сте потребител, нищо при тези условия няма да засегне вашите законни права и ако някое от тези условия се счита за незаконно, невалидно или неприложимо по закон, те ще бъдат премахнати от тези условия, но останалите условия ще останат и ще продължат да бъдат подлежащ на изпълнение.


Достъп до нашия уебсайт maq-parts.com 

Ние си запазваме правото да преразглеждаме този уебсайт или да отменяме достъпа до част или цялата му част по всяко време. Може също така да променяме тези условия от време на време, така че трябва да проверявате редовно, тъй като ще бъдете обвързани от всякакви промени следващия път, когато влезете в уебсайта.

Публикуването или разпространението на информацията, съдържаща се на този уебсайт, може да бъде ограничено от закона.


Информация за акаунта и идентификация на потребителя

Когато е приложимо, вие носите отговорност за гарантиране на поверителността на вашия акаунт, идентификация на потребителя, парола или друга информация, предоставена като част от нашите процедури за сигурност. Вие се съгласявате да носите отговорност за всички дейности, които се извършват с помощта на вашия акаунт, потребителски идентификатор или парола и потвърждавате, че ние не носим отговорност пред никого за загуба или повреда, която може да произтича от това, че не сте запазили сигурността на тази информация. Моля, уведомете ни незабавно, ако смятате, че вашата парола, потребителски идентификатор или друга информация, предоставена като част от нашите процедури за сигурност, е станала известна на някой друг, или ако тази информация се използва или е вероятно да бъде използвана от неоторизирани лица.

Ние си запазваме правото да деактивираме всеки потребителски идентификатор, акаунт или парола по всяко време, ако смятаме, че не сте спазили някоя от разпоредбите на настоящите Общи условия.


Прочетете информацията на този уебсайт

Въпреки че сме положили разумни грижи да гарантираме, че информацията на този уебсайт е точна и актуална, не трябва да разчитате на нея, тъй като тя е предоставена „такава, каквато е“ и само за насоки. Ние и нашите филиали не даваме никакви гаранции от какъвто и да е вид (изрични или подразбиращи се) относно или приемаме отговорност за (във всеки случай, както е позволено от закона), точността, пълнотата, валутата или надеждността на която и да е информация на този уебсайт.

Информацията, съдържаща се на този уебсайт, не е предназначена да предоставя финансови, инвестиционни или други професионални съвети и не се счита, че предлага или предоставя финансови, инвестиционни или други професионални съвети по какъвто и да е начин. Препоръчваме ви да получите независим съвет от квалифициран финансов съветник, преди да вземете инвестиционно решение.


Нашата отговорност

Материалите, показани на този уебсайт, са предоставени без никакви гаранции, условия или гаранции и ние не носим отговорност за:

а) икономически загуби (примери за които са загуба на приходи, данни, печалби, договори, бизнес или очаквани спестявания),

б) бизнес загуби или разходи,

в) загуба на репутация

г) косвена загуба или повреда,

което произтича от вашето разчитане или използване на Уебсайта (с изключение на всички вземания, произтичащи от всякакви покупки, които правите, които ще се уреждат от нашите Условия за продажба).


Вируси и хакерство

Ние не можем да гарантираме скоростта или сигурността на този уебсайт и няма да носим отговорност към вас за загуба или повреда на вашето компютърно оборудване, програми или данни в резултат на наличието на вируси, електронни грешки, троянски коне или друг технологично вреден материал, който може да зарази вашия компютър поради използването на този уебсайт.


Декларация за лични данни

Това изявление за управление на данни описва практиките на MAQ PARTS („ние“ или „наши“) за събиране на информация от клиенти и дистрибуторски мрежи, свързани с машини и продукти. Ние събираме тази информация чрез онлайн и офлайн средства, включително: (1) приложения и платформи за използване на или чрез компютри, API и мобилни устройства, като VisionLink® и Product Link ™ Web („Приложения“); (2) телематика или други и (3) нашите дистрибуторски мрежи, производители на компоненти, доставчици на услуги и клиенти.

Трябва редовно да преглеждате това изявление, за да разберете каква информация нашите цифрови предложения получават, генерират и предават и какво правим с тази информация. Предоставяйки ни системни данни, оперативни данни или лична информация (всяка от които е дефинирана по -долу), вие се съгласявате с условията на настоящата декларация за управление на данни, включително нашето събиране, използване и споделяне на тази информация.Каква информация можем да събираме

„Системни данни“ е информация, която се абсорбира, използва или генерира чрез цифрови предложения, която може да включва:

Информация за устройството, актива и компонента, включително номера на модела, серийния номер.
 • Доставки по цял свят
  Изпращаме части по целия свят
 • 12 месеца гаранция
  за всеки продукт
 • 100% безопасност
  Само сигурни плащания
 • Горещи оферти
  Отстъпки до 50%