Обадете се сега

Доставки на Резервни Части

Опаковане


Опаковка е много важна за нас и получаването до нашите клиенти. Логото на MAQ PARTS е на всяка кутия, която гарантира, че получавате качествени резервни части, опаковани безопасно.

Във всяка опаковка ще намерите необходимите документи към всяка резервна част, която е гаранция и документ, който потвърждава поръчаните от вас резервни части.

Защита с допълнително застраховане
Всяка една доставка от нас се изпраща с допълнителна застрахователна стойност, която не се начислява към вас.
За да осигурим доставката безопасно, ние застраховаме всички пратки от загуба, счупване или други причини, които куриерските компании могат да извършат по-време на доставката.


Всяка една резервна част има обозначителен парт номер чрез който клиента да знае номера на частта, описанието, количеството в кутията и страната на произход за целите на клиента. Ние включваме опаковъчен списък във всяка палета, за да Ви помогнем по-добре в процеса на получаване.Доставки


Разходите за доставка се основават на теглото на продукта и предоставения адрес за доставка. Ние предоставяме точна цена за доставка през процеса на плащане.

Понастоящем изпращаме до всяка точка в Европа, но в близко бъдеще работим за разширяване на нашата мрежа за други континенти.

Цялата доставка се обработва чрез TNT, DHL, DB SCHENKER, RABEN GROUP и ние предлагаме доставка на следващия ден за почти всички поръчки.

За да се класирате за доставка на следващия ден, поръчките трябва да бъдат направени преди 12:00 ч.

Поръчки могат да се правят 24/7, 365 дни в годината. Нашите методи за доставка обикновено се прилагат само за работни дни, а не през почивните и празничните дни.
 

Лесно връщане

Имате право да се откажете от продукт, закупен от сайта в срок от 7 дни , считано от датата на получаване му, без да дължи обезщетение или неустойка. Само трябва предварително да информирате Продавача за това свое намерение, като му изпратите известие чрез телефонно обаждане на посочените телефони или имейл за контакт.

Разходите за връщането на стоката са за Ваша сметка. Върнатата стока трябва да бъде във видът, в който е получена с не нарушен търговски вид и без липсващи от нея части, да не е употребявана, да е в своята оригинална опаковка, с придружаващите я етикети и с всички съпътстващи я документи – касова бележка или фактура, указания за употреба и др.
Замяна


Имате право на замяна на закупена от сайта стока до 7 дни от дата на нейното получаване, в случай че по вина на Продавача сте получили различна от тази, която сте посочили в своята поръчка. В случай, че Продавачът не успее да набави нужните продукти, същият се задължава да Ви уведоми в най-кратък срок и да Ви върне заплатената сума, в това число и транспортните разходи по доставката, заплатени от Вас, в срок от 30 календарни дни.

Имате право на рекламация на закупена от сайта стока, в 7 дневен срок от датата на нейното получаване, в случай че откриете видими дефекти. Продавачът се ангажира да замени дефектния продукт с нов или да възстанови заплатените от Вас суми. В случай на дефектен продукт, транспортните разходите по замяната са за сметка на Продавача.

 • Доставки по цял свят
  Изпращаме части по целия свят
 • 12 месеца гаранция
  за всеки продукт
 • 100% безопасност
  Само сигурни плащания
 • Горещи оферти
  Отстъпки до 50%