Обадете се сега

Въпроси и Отговори | Резервни Части

За какви машини предлагаме резервни части?

MAQ PARTS предлага резервни части за строителна и селскостопанска техника. Багер-товарачи, Мини багери, Тежки багери, Колесни товарачи, Булдозери, Телескопични товарачи, Ролки, Машини за асфалт, Кариерни машини, Трактори, Комбайни.

За кои марки машини предлагаме резервни части?

Caterpillar, Komatsu, JCB, Hitachi, Hyundai, Case, New Holland, John Deere, Massey Ferguson, Perkins, Deutz, Cummins.

Предлагаме ли "оригинални" резервни части?

Повечето резервни части и консумативи във всяка машина не се произвеждат от производителя на машината. Резервни части за машини се произвеждат в различни фабрики и производители. Така наречената „Оригинална" резервна част просто се поръчва от производителя в оригиналната опаковка. Ние предлагаме части с най-високо качество от тези производители. За повече информация вижте тук.

Какво е времето за доставка на резервни части и оборудване?

MAQ PARTS поддържа голям запас от резервни части. При наличие на резервни части в нашите складове, времето за доставка в Европа варира от 24 часа (експресна доставка) до 7 дни (стандартна доставка по шосе).

Още информация

Каква е гаранцията на резервните части?

Всички резервни части, закупени от MAQ PARTS, са обезпечени с пълна 12-месечна гаранция. Не е необходимо да се инсталира от оторизиран сервизен център. Нашите части са с високо качество и знаем, че няма да създадат проблеми и едва ли ще се наложи да заменим части с гаранция.

Връщане или подмяна на части

Винаги можете да върнете резервна част или просто да я замените с друга. Ако сте поръчали грешна резервна част или такава, която не ви е необходима в момента и сте закупили резервна част в MAQ PARTS, винаги можете да я върнете и ние ще върнем платената сума. Запазете документите, с които сте получили частите. Те удостоверяват покупката и гаранционния срок.

Как мога да поръчам резервни части от MAQ PARTS?

Моля, изпратете имейл на parts@maq-parts.com с вашите изисквания. Както винаги, той трябва да съдържа: марка, модел, сериен номер, когато имате нужда от части на двигателя, ще ви трябва номерът на двигателя. Можете да прикачите снимки на необходимите резервни части или нещо, което ще ни помогне да осигурим необходимата резервна част. Можете също така да използвате директна онлайн връзка чрез нашата онлайн система.

Защо да използвате MAQ PARTS като доставчик на резервни части?

Ние от MAQ PARTS имаме богат опит с резервни части и се стремим да осигурим правилните части възможно най-бързо. Знаем колко важна е бързата доставка на резервни части, когато строителните или селскостопанските машини имат нужда от тях и те спрат да работят. Нашата цел е да бъдем вашият основен партньор, но също така знаем, че доверието се изгражда, а не се печели.
Всички решения на едно място - MAQ PARTS!

 • Доставки по цял свят
  Изпращаме части по целия свят
 • 12 месеца гаранция
  за всеки продукт
 • 100% безопасност
  Само сигурни плащания
 • Горещи оферти
  Отстъпки до 50%