Обадете се сега

Гаранция на Резервни Части | 12 Месеца Пълна Гаранция

ГАРАНЦИОННА ПОЛИТИКА ЗА РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ И ОБОРУДВАНЕ НА МАК ПАРТС 

Всички нови резервни части от МАК ПАРТС са подкрепени с пълна гаранция. Срокът на гаранционно покритие е 12 месеца от датата на първоначалната фактура,. 

В случай, на поръчка на части, които не са налични в наш склад, се изисква авансово плащане (задатък), имащо обезпечителна функция и ролята на обезщетение – чл. 93, ал. 2 от ЗЗД предвиждащо, че изправната страна може да задържи задатъка, респ. да иска връщане на задатъка в двоен размер в случай на неизпълнение на договора от насрещната страна.

Резервни части за двигатели:
Резервни части и компоненти за двигателя (т.е. бутала, сегменти, бутални втулки, цилиндрични блокове и глави, клапани и т.н.) и външните елементи на двигателя (т.е. маслени и водни помпи, турбокомпресори и т.н.) са гарантирани, че не съдържат дефекти в материала и изработката за период от 12 месеца след монтажа от датата на оригиналната фактура и получаване им. Горивна система като, горивни помпи, горивни инжекторни помпи (ГНП), инжектори (горивни дюзи) и други горивни елементи в някой държави, в които има високо съдържание на сяра в дизеловото гориво (Директива 98/70/ЕО относно качеството на бензиновите и дизеловите горива) не подлежат на гаранция.
Гаранция важи само при монтаж от оторизиран сервиз! След стартиране на двигателя и правилната работа на частта закупена от МАК ПАРТС гаранцията на частта отпада. 

Прикачени Инвентари:
Гаранцията е 12 месеца за всички прикачени инвентари закупени от МАК ПАРТС от дата на фактурата. Прикачени инвентари включват: Багерни кофи, зъби, ножове, свредла, адаптери и странични фрези, кофи за бетон, четки за почистване, хидравлични чукове и други.

Ходови части:
Частите на ходовата част, стоманени вериги, гумени вериги, ролки, звездочки, крайни предавки, ленивци и други части свързани с ходовата част на верижни машини са подкрепени с 12 месеца пълна гаранция от първоначалната дата на фактурата.
Всички гумени вериги на MAQ TRACK имат гаранционен срок от 12 месеца против скъсване.

Електрически компоненти:
Гарантирани са за 12 месеца след инсталирането.
Датчици, реверси, контактни ключове, фарове, мигачи, табла за управление, компютри и други ел. компоненти.

Хидравлични компоненти:
Всички хидравлични помпи, крайни предавки, хидравлични клапани, хидравлични разпределители и други хидравлични компоненти са с пълна гаранция от 12 месеца от датата на издадена на оригинална фактура.

Резервни части за кабина:
Резервните части за кабина са обикновено стъкла. Стъклата за кабина, нямат гаранционен срок. Гаранцията за стъкла е валидна до изпращането чрез куриерска компания или получаване на място. Когато получавате стъкла, вие винаги трябва да преглеждате преди да приемете от транспортна компания. 
 
Документ за гаранцията е вашата фактура! 
 
Връщане на резервни части закупени с документ от МАК ПАРТС
При всяко връщане (независимо дали са с дефект на продукта или по друга причина) трябва да бъде поискано в рамките на 30 дни от издадена фактура. 
Върнатите стоки ще се приемат САМО с издаден номер на разрешение за връщане.

Върнатите артикули трябва да бъдат върнати на МАК ПРТС с предплатен товар към транспортна компания чрез която връщате резервната част.

Всички връщания (с изключение на връщания, включващи потвърден дефект от наши инженери на продукта) ще подлежат на 25% от продажната стойност, т.е. при връщане на резервна част без причина в нея (поради грешна поръчка, не необходимост или друга причина по-ваша вина) ще ви бъде кредитирана с 25% по-ниска стойност от фактурираната.

Стоките, върнати като дефектни, ще бъдат щателно тествани и инспектирани. За стоки, които са с потвърден дефект, МАК ПАРТС ще поправи или замени стоката или издаде пълен кредит за дефектните стоки (по свое усмотрение). 
Стока, която се връща като дефектна, но която е остановена от наш инженер, че същата  работи правилно, ще бъде предмет на такса за тестване + 25% по-условие за върната резервна част по-ваша вина.
Кредит няма да се издава за стоки, повредени поради корозивни материали, злоупотреба, промяна или дефектирал по-време на ваш монтаж, което е довело до дефектиране на продукта.
 
Преди да върнете каквито и да е било стоки в МАК ПАРТС, трябва да получите номер на разрешение за връщане от вашия персонален акаунт мениджър за резервни части, който ви обслужва.
Всеки регистриран клиент на МАК ПАРТС получва персонален акаунт мениджър, с който може да се свърже в работно време или да изпратите искане чрез формата за Гаранции в нашата контактна страница.
 
Вашата заявка за гаранция, връщане или замяна, трябва да включва:
1. Номер на част и описание;
2. Причина за връщане;
3. Номер на поръчка;
4.  Номер на фактура;
5. Вашия ДДС номер.
 
Поръчки:
Всички поръчки подлежат на одобрение и приемане от МАК ПАРТС.

Следните условия важат за всички поръчки и подлежат на промяна без предизвестие.
МАК ПАРТС си запазва правото да отмени приетите поръчки, ако обстоятелства са извън неговия контрол (включително, но не само пожари, наводнения, стачки, трудови спорове, произшествия, саботаж, тероризъм, война, бунтове, закъснения в транспорта или липса на транспортни съоръжения, ограничения наложени от закона, недостиг на материали и други подобни въпроси) относно доставката на продукти, които сте заявили към нашата компания.
МАК ПАРТС  да не може да доставя навреме продукти съгласно такава поръчка.

Цени:
Цените подлежат на промяна без предизвестие. 
Освен ако не е посочено друго, всички цени за Европа са в Евро.

Условия за плащане: 
•Плащане чрез банков превод към проформа фактура или номер на поръчка (което е еднозначно). За да обработим вашата поръчка в същия работен ден, имате възможност да прикачите и изпратите платежен документ, чрез който да удостоверите плащането.
 
•Плащанията с кредитни и дебитни карти ще бъдат налични само по време на поръчката в нашата уеб платформа (след като получите потвърждение на поръчката от наш служител, имате възможност да потвърдите поръчката и да извършите плащане с кредитна или дебитна карта), което ви дава мигновена реакция за подготовка на вашата поръчка и получаването и веднага според заявения начин на доставка.
 
•Плащане чрез портфейл е отличен, удобен и най-бърз начин за поръчки от МАК ПАРТС. Всеки регистриран потребител получава виртуален портфейл в профила си. За да разполагате с активен портфейл, необходимо е да захраните чрез банков или картов превод. Когато имате налични средата във вашия портфейл, всички ваши поръчки ще бъдат обработени с висока важност и всички налични резервни части от вашите поръчки ще бъдат изпратени още в същия работен ден.

Просрочени сметки:
Всички суми, които не са платени, когато са дължими, подлежат на балансова такса от 3% на месец до степента, разрешена от закона и по друг начин при най-високата писмена договорна норма, разрешена от закона. Всички не платени фактури, когато дължимите са предмет на събиране и съдебни такси.

Условия за доставка / товарни превози:
Продуктите се продават франко склад на МАК ПАРТС. 
Купувачът се съгласява да плати доставката,  да вземе лично от наш склад, да изпрати транспортна компания да вземе пратката, в съответствие с специфичните за клиента правила за товарни превози на МАК ПАРТС.
 
1. Изпращане на експресни пратки чрез наша организация на траспортна компания при което се начислява допълнителна стойност за транспорт, спрямо обем и тегло на праткта, спрямо държава и адреса на получателя, спрямо транспортна компания която всеки клиент има възможност да избера при поръчка в нашата уеб платформа.
Всички поръчки за доставка чрез експрес (24 до 48 часа) трябва да бъдат потвърдени, не по-късно от 14:00 часа в работен ден!
 
2. Изпращане на стандартни пратки чрез наша организация на траспортна компания при което се начислява допълнителна стойност за транспорт, спрямо обем и тегло на праткта, спрямо държава и адреса на получателя, спрямо транспортна компания която всеки клиент има възможност да избера при поръчка в нашата уеб платформа.
Всички поръчки чрез стандартна доставка  (5 до 7 дни) трябва да бъдат потвърдени, не по-късно от 17:00 часа в работен ден!
 
3. Всеки наш клиент има възможност да организира собствен или нает транспорт, чрез който да събере поръчката от наш склад.
Адреса на склада от който ще ви се подготви поръчката ще може да научите при всяка поръчка в зависимост от наличностите на продукти от заявените ви.
При заявка на ваш транспорт или наета транспортна компания, е необходимо да ни изпратите тракинг номера и документа, който сте получили от заявената от вас транспортна компания, за да поставим документа на вашата пратка. 
При заявен от вас транспорт за събиране на пратка, необходимо е да изпратите документа (тракинг лейбъл) с който ще пътува вашата пратка.

Анулиране:
Поръчките не могат да бъдат анулирани, след като бъдат обработени и предадени на транспортна компания.
 • Доставки по цял свят
  Изпращаме части по целия свят
 • 12 месеца гаранция
  за всеки продукт
 • 100% безопасност
  Само сигурни плащания
 • Горещи оферти
  Отстъпки до 50%