Обадете се сега

JCB РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ОТ МАК ПАРТС

 • by admin
 • 26.07.2023
 • 196 прегледа

Мак Партс осигурява пълната гама резервни части за всеки модел машина JCB.

Като собственик или оператор на строителни машини JCB, осигуряването на резервни части за правилна поддръжка и наличност е от съществено значение за безпроблемната работа. Това ръководство ще навлезе в света на резервните части на JCB, подчертавайки тяхното значение и обсъждайки различните типове, които обикновено се използват в строителните машини. През 2022 г. размерът на индустрията беше 25 милиарда долара и се очаква да има 4% CAGR от 2023-2032 г.

От основни компоненти като филтри и хидравлика до части на двигателя, ние ще проучим значението на оригиналните и надеждни резервни части за оптимална производителност и дълъг живот на вашите машини JCB. Като се има предвид важността на резервните части, винаги трябва да работите с надежден доставчик като Мак Партс.

Продължете да четете, за да получите ценна информация относно резервни части за строителни машини JCB в предстоящите раздели.

Резервни части за JCB Строителни Машини

1. Компактни и мини багери

Компактните и мини багерите са универсални и мощни машини, предназначени за ефективно изкопаване в тесни и ограничени пространства. Компактните багери на JCB придобиха огромна популярност в строителството. Имат здрава конструкция, напълно заварени H-образни рамки и нисък център на тежестта.

Компактните багери обикновено варират от 1 до 8 тона тегло и са оборудвани с хидравлична система за извършване на различни функции като копаене, повдигане и нивелиране. Тези машини обикновено се използват за проекти за копаене на канали, основи, разрушаване и озеленяване.

Мини багерите, от друга страна, са още по-малки, обикновено с тегло под 1 тон. Те са идеални за приложения, които изискват максимална достъпност и минимално смущение на земята. Компактният размер на мини багерите JCB им позволява достъп до тесни пространства, където по-големите машини не могат да работят.

MAQ Parts предлага всички видове резервни части за компактни и мини багери JCB. Те включват гумени вериги, звездочки, ходови ролки, филтри, стъкла за кабина и др.

2. Багер-товарачи JCB 3CX и JCB 4CX

Багер-товарачите са универсални и широко използвани машини в строителната индустрия, които осигуряват:

Изкопаване на канали
Изкопни работи
Товарене
Повдигане
Обработка на материали

Те комбинират функционалността на трактор с багер и товарач, което ги прави високоефективни за редица задачи. JCB предлага 3 модела багер-товарачи, включително ICXT, 3CX и 4CX. Тези модели предлагат различни възможности за товарене в зависимост от техните спецификации.

Едно от ключовите предимства на багер-товарачите е способността им да извършват операции както по копаене, така и по товарене, елиминирайки необходимостта от множество машини на работната площадка. Тази гъвкавост ги прави идеални за изкопни работи, подготовка на площадки, поддръжка на пътища и задачи за обработка на материали.

Багер-товарачите са известни с отличната си маневреност, тъй като могат лесно да навигират в тесни пространства и да работят на различни терени. Благодарение на системите за задвижване на четирите колела и шарнирно кормилно управление, те предлагат стабилност и контрол. Със своите хидравлични системи и възможности за бързо прикачване, багер-товарачите могат ефективно да превключват между прикачени устройства, като допълнително разширяват тяхната гъвкавост.

Ако искате да получите отлични резервни части за багер-товарачи JCB, Мак Партс s е най-добрият в бизнеса. Те ви доставят хидравлични помпи, клапани, сензори, филтри, стъкла за кабина, диференциали и др.

3. Дъмпери JCB

Дъмперите са основни машини в строителството и промишлените условия за транспортиране и изхвърляне на материали. Дъмпери JCB са проектирани да се справят с тежки товари и лесно да се движат по пресечени терени. Предлагат се в 3 различни модела, наречени ITE, IT и новия 6T-I, който може да издържи полезен товар от 13 228 lb.

Оборудвани с голям контейнер или легло отзад, тези самосвали могат да превозват различни материали, включително пръст, чакъл, пясък и отломки. Те обикновено се използват за транспортиране на тези материали в рамките на строителни обекти, като подпомагат ефективното боравене с материали и подобряват общата производителност.

Дъмперите са проектирани за издръжливост и стабилност, разполагащи със здрави рами и мощни двигатели. Те често имат отлични офроуд възможности, което им позволява да се движат по неравни повърхности и предизвикателни терени в строителни проекти.

MAQ Parts е един от водещите доставчици на резервни части за самосвали JCB. Те ви предлагат маслени филтри, въздушни филтри, метални изолатори, лагери и много други.

4. Платформи за достъп

Платформите за достъп, известни още като въздушни работни платформи или събирачи на череши, са основно оборудване в различни индустрии, включително строителство, поддръжка и комунални услуги. Тези платформи осигуряват безопасно и ефикасно средство за достигане до високи зони за ремонт, инсталации или инспекции.

Те елиминират необходимостта от стълби или скелета, намалявайки риска от падания и злополуки. Тяхната способност да достигат значителни височини позволява на работниците да имат бърз достъп до високи зони и да изпълняват задачи ефективно.

Платформите за достъп на JCB се предлагат в два вида:

Електрически ножици
Шарнирни стрели

7 модела електрически ножици на JCB предоставят цялостно решение за вашите строителни изисквания. Общото им тегло е между от 227 кг до 550 кг. Тези ножици са проектирани с мисъл за безопасността и включват предпазни парапети, точки за закрепване на колани и здрави платформи.

Ако притежавате платформи за достъп JCB и се нуждаете от висококачествени резервни части, не търсете повече от MAQ Parts. Те са водещи доставчици на резервни части за платформа за достъп на JCB и ви предлагат седалки, джойстици, бутала, акумулатори, радиатори и др.

5. Ротиращи телескопични товарачи

Въртящите се телескопични товарачи, известни също като телескопични товарачи или телескопични товарачи, са универсални машини, които комбинират възможностите на мотокар и телескопична стрела. Тези мощни превозни средства са проектирани да повдигат, пренасят и прецизно поставят товари в различни строителни и индустриални приложения.

В момента JCB предлага 2 много популярни модела под формата на 555-260R и 555-210R. Първият има максимална височина на повдигане от 25,5 метра, докато вторият има 20,5 метра обхват. И двете предлагат ротация на 360° и споделят някои други спецификации, като например:

Товароподемност 5500 кг
Максимална мощност на двигателя от 112 kW
Скорост на движение 40 км/ч

Моделите JCB се открояват благодарение на способността си да въртят стрелата, което позволява повишена гъвкавост и обхват в различни посоки. Той позволява на операторите да имат достъп до труднодостъпни зони, което ги прави идеални за поставяне на материали, повдигане на тежки товари и работа в затворени пространства. Те също имат стабилизатори или опори, за да осигурят стабилност при повдигане и поставяне на товари.

Въртящите се телескопични товарачи се доставят с различни приспособления, включително вилици, кофи и повдигащи куки, осигуряващи гъвкавост за различни работни изисквания. Тази адаптивност им позволява да обработват различни материали, от палетизирани стоки до насипни материали като пясък или чакъл. Със своето въртене на 360 градуса те осигуряват на операторите отлична видимост и контрол при операциите по обработка на материали.

Резервни части

MAQ Parts е най-доброто място за получаване на резервни части за комбинирани багер товарачи, колесни товарачи, верижни багери, мини багери, телескопични товарачи JCB, включително, диференциали, редуктори, кардани, кормилни накрайници, стъкла за кабина, гумени вериги, кофи, хидравлични чукове и различни видове прикачени инвентари, спирачни бутала, ключове за запалване, маслени филтри на скоростна кутия и др.

Заключение

Въпреки че на пазара има много доставчици на строителни машини JCB, MAQ Parts се откроява по няколко причини. Първо, ние сме световен доставчик на резервни части, така че ще ги получите на прага си, където и да сте по света. Нашите цени са много по-ниски от нашите конкуренти, което ни прави най-добрият доставчик на резервни части в световен мащаб.

Няма да е необходимо да ходите никъде другаде с повече от 100 000 резервни части за строителна техника JCB в MAQ. Резервирайте своята поръчка на резервни части за машини JCB от MAQ Parts днес и поддържайте строителната си техника в отлично състояние!
Previous post
МАК ПАРТС - Резервни Части за Строителни Машини
Next post
КОНТРОЛЕН СПИСЪК ЗА ПОДДРЪЖКА НА СТРОИТЕЛНО ОБОРУДВАНЕ: ИЗЧЕРПАТЕЛНО РЪКОВОДСТВО

Относно блога

Последвайте ни в социалните мрежи, за да не пропуснете съдържанието, което публикуваме специално за вас, нашите потребители
 • Доставки по цял свят
  Изпращаме части по целия свят
 • 12 месеца гаранция
  за всеки продукт
 • 100% безопасност
  Само сигурни плащания
 • Горещи оферти
  Отстъпки до 50%