Обадете се сега

Гумени вериги MAQ TRACK

 • by admin
 • 22.06.2023
 • 213 прегледа

Гумената верига Ви позволява да вземете своя мини багер навсякъде, без да повредите настилката, където и да сте. Освен това, гумената верига Ви позволява да транспортирате тежки товари без усилие, като осигурява превъзходно сцепление.

В тази статия, ще се обсъдят някои от най – добрите гумени вериги и накладки, които може да закупите ще днес от MAQ PARTS. Те предоставят тези аксесоари за всички популярни марки, като JCB, Caterpillar, Komatsu и др. Освен това, ще обсъдим и полезността, предлагана от гумените вериги и накладки за багери и мини товарачи, така че продължете да четете до края на статията.

 

Гумени вериги и тяхната полезност

 

MAQ PARTS ви предоставят високо качество гумени вериги за всички популярни превозни средства, използвани в строителната индустрия. От Caterpillar до JCB, ние имаме голямо разнообразие от гумени вериги, които ще Ви служат дълго време.

 1. Безопасност

Комбинирането на мини багери или мини товарачи с гумени вериги върши чудеса в строителството. Благодарение на техните компактни размери, гумените вериги за мини багери работят перфектно на по – меки и неравни повърхности, като гарантират безопасността на работниците. Строителната индустрия е причинител за 1008 смъртни случая през 2020г., което изисква строги мерки за сигурността.

 1. Разчистване на обекта

Освен за копаене, мини багерите, оборудвани с гумени вериги, могат да се използват за много други дейности, при наличие на необходимите прикачени устройства. Строителната дейност изисква голямо разчистване на терена, което включва премахване на растителност, камъни и др.

Почвата обаче, често е мека и нестабилна, което създава проблеми за превозните средства. Тук гумените вериги работят като спасители и помагат на операторите да получат достъп до всяко място на строителната площадка и да премахнат каквото препятствие искат.

 1. Пробиване

Пробиването може да изпълнява няколко функции в строителството, като например инсталиране на табели, стълбове за огради и много други. Превозните средства, обаче, трябва да се движат по различни повърхности, което причинява проблеми с мобилността. Следователно, използването на гумени вериги върху превозните средства е препоръчително за лесното пробиване.

MAQ PARTS предоставя най – добрите гумени вериги в 1000 различни размера за всички надеждни марки на пазара, като Caterpillar, JCB, Kobelco и Komatsu.

 

 1. Разрушаване и рециклиране

Гумените вериги предлагат значителни предимства при проекти за разрушаване и рециклиране. Мини товарачи с гумени вериги осигуряват отлична стабилност и сцепление, което позволява ефективно отстраняване, сортиране и товарене на отпадъци. Тези машини могат да маневрират с лекота през неравни или пълни с отломки среди.

Мини багерите с гумени вериги се използват за селективно разрушаване, разбиване на бетон и операции по рециклиране. Техният компактен размер и гъвкавост позволяват прецизна работа в тесни пространства, като минимизират щетите на околните структури.

 1. Поддръжка на комунални услуги и инфраструктура

Гумените вериги играят жизненоважна роля в задачите по поддръжката на комуналните услуги и инфраструктурата. Мини товарачи с гумени вериги обикновено се използват за ремонт на тръбопроводи и инсталиране на подземни кабели. Тяхното сцепление и стабилност ги правят идеални за навигиране по различни терени, като същевременно минимизират щетите по повърхността.

Багерите с гумени вериги са отлични при ремонт на канализационни тръби, инсталации на водостоци и поставяне на пътни знаци. Те имат достъп до затворени пространства и прецизно заобикалят съществуващата инфраструктура.

 1. Снегопочистване и зимни операции

Гумените вериги са особено ценни за снегопочистване и за зимни операции. Мини товарачите с гумени вериги предлагат подобрено сцепление върху заледени или хлъзгави повърхности, което ги прави идеални за разораване на сняг, разчистване на пътеки и разпръскване на пясък.

Тяхната стабилност позволява ефективно маневриране в тежки зимни условия. Мини багерите с гумени вериги могат да помогнат при снегопочистване на покриви, разчистване на снежни насипи и поддържане на съоръжения за зимни спортове. Сцеплението и представянето на пистите в снежна среда осигуряват ефективна работа, дори при екстремни метеорологични условия.

 

Гумени накладки от MAQ PARTS

Гумените накладки, още известни като накладки за коловози, са отделни гумени плочи или блокове, които могат да бъдат прикрепени към съществуващите стоманени вериги на превозно средство. Те са предназначени да осигурят допълнително сцепление и защита на повърхностите. Гумените накладки могат лесно да се поставят или отстраняват, което позволява гъвкавост и разнообразие.

Типично, те се използват в приложения, където е необходимо временно сцепление или повърхностна защита. Гумените накладки често се използват, когато превозните средства трябва да работят върху чувствителни повърхности, като асфалт, бетон или деликатни пейзажи. Те помагат за предотвратяване на повреди на повърхността и минимизират вибрациите, което фи прави подходящи за градски или жилищни райони.

Гумените накладки могат лесно да бъдат прикрепени или отстранени от съществуващите стоманени вериги, с помощта на различни методи за закрепване, като болтове или скоби. Поддръжката включва периодична проверка на гумените накладки за признаци на повреда или отделяне и почистване за отстраняване на отломки или замърсители.

 

Защо да купите гумени вериги MAQ?

Има много причини защо да закупите отличните гумени вериги MAQ , тъй като техните характеристики ги отличават от конкурентите. Техните гумени вериги осигуряват максимална здравина, тъй като всяка връзка се заключва перфектно. Тази ергономична форма осигурява постоянна повърхност за ролките и минимизира вибрациите.

Техните писти а направени от първокласни материали, които Ви издържат дълго време и са рентабилен избор в сравнение с други компании. Те са съвместими с всички големи компании, така че Вашата производителност винаги ще остане на върха, независимо от превозното средство, което притежавате. В допълнение към стандартната си гаранция от 12 месеца, те предлагат и гаранция против разкъсване, която няма да намерите никъде другаде.

Техните складове са в състояние да задоволяват нуждите на няколко клиента едновременно. Благодарение на техния богат склад, можете да получите веригите още на същия ден на поръчката, ако складът е в същата държава. А, ако се намирате в друга държава, ще отнеме само 5 дни.

Те гарантират безопасното пристигане на Вашата поръчка чрез тяхната модерна и бърза логистика. MAQ PARTS работи с най – добрите логистични компании, които предлагат стабилни и сигурни доставки по целия свят.

Нека обобщим някои от най – добрите характеристики и предимства на гумените вериги MAQ:

 • Здравите стоманени връзки осигуряват огромна здравина.
 • Премиум клас гумени материали.
 • Уникален протектор и взаимосвързан дизайн.
 • Минимални вибрации, благодарение на непрекъснат дизайн.
 • Работи с всички популярни машини на пазара.

Така че, ако търсите висококачествени и здрави гумени вериги и накладки, MAQ е правилният избор. Ние предлагаме повече от 1000 размера гумени вериги и накладки за над 40 марки мини багери и мини челни машини.

Свържете се с нас, направете поръчката си и ние ще се погрижим тя да стигне до Вас възможно най – бързо. Ако имате други въпроси, не се колебайте да попитате и ние с радост ще отговорим на всички Ваши въпроси.

 

Previous post
МАК ПАРТС - Резервни Части за Строителни Машини
Next post
Резервни части за мини багери

Относно блога

Последвайте ни в социалните мрежи, за да не пропуснете съдържанието, което публикуваме специално за вас, нашите потребители
 • Доставки по цял свят
  Изпращаме части по целия свят
 • 12 месеца гаранция
  за всеки продукт
 • 100% безопасност
  Само сигурни плащания
 • Горещи оферти
  Отстъпки до 50%