Обадете се сега

Хидравлични Чукове RAMMER за продажба от MAQ PARTS

 • by admin
 • 19.06.2023
 • 77 прегледа

Хидравлични Чукове RAMMER за продажба от MAQ PARTS

 

Строителството е сред водещите двигатели за икономическия растеж и е топ работодател. Въпреки нарастващата продуктивност в широката икономика, строителството изостава – постигайки само 1% увеличение годишно за 20 години, в сравнение с 2.8% за цялата световна икономика.

Ако успее да достигне продуктивността наблюдавана другаде, може да добави 1.6 трилиона долара към глобалната икономика. Ключ към тази трансформация са машините, включително иновативните хидравлични чукове, като тези, произведение от RAMMER. Работейки в различни размери, хидравличните чукове RAMMER предлагат отлично съотношение мощност-тегло, помагайки на работниците в строителството да разбиват задачите си метафорично и буквало.

Строителната индустрия процъфтява благодарение на ефективност, издръжливост и надеждност, което е причина за това защо хидравличните къртачи за продажба от MAQ PARTS са отличното решение. Ние с гордост представяме широка селекция от Хидравлични Чукове RAMMER, марка, призната световно със своята здравина и високоефективни възможности.

 

Основни характеристики на Хидравличните Чукове RAMMER

Хидравличните Чукове RAMMER се открояват в строителната индустрия благодарение на иновативния си дизайн и изключителна здравина. Някои от забележителните им функции включват:

 1. Забележителна издръжливост: Със здрава структура, проектирана да издържа на тежки условия, тези чукове са създадени да издържат, като гарантират, че осигурява стойност за парите.
 2. Висока ефективност: Оптимизирани за изключително съотношение мощност-тегло, хидравличните чукове RAMMER осигуряват максимална продуктивност, което ги прави ценен актив за всеки строителен проект.
 3. Разнообразна селекция: С размери от компактните 95кг. Rammer R01P до тежките 2950кг. R45P, има хидравличен чук RAMMER, подходящ за всякакъв вид задачи, независимо от размера на багера.

Предимства и Недостатъци на Хидравличните Чукове RAMMER

Всеки инструмент има своите силни и слаби страни, и Хидравличните Чукове RAMMER не са изключение.

Предимства:

 • Представяне: С оптимизираното си съотношение мощност-тегло, тези чукове осигуряват отлично представяне при различни видове проекти.
 • Издръжливост: Създадени да издържат на тежки условия, тези чукове обещават дълготрайност.
 • Универсалност: RAMMER предлага широка гама от хидравлични чукове, които да подхождат на различни машини и задачи.

 

Недостатъци:

 • Първоначална инвестиция: Чуковете RAMMER може да са с по – висока цена в сравнение с някои марки, но в дългосрочен план, осигуряват стойност за парите.
 • Поддръжка: Необходима е редовна поддръжка, за да могат тези чукове да работят ефективно. Въпреки това, в MAQ PARTS, ние поддържаме резервни части и консумативни, за да гарантираме дълготрайността на Вашето оборудване.

Става ли дума за продажба на Хидравлични Чукове от MAQ PARTS, можете да сте напълно спокойни и сигурни, че ще получите висококачествено оборудване, което ще донесе стойност на Вашия проект.

 

Преглед на линията „Представяне“ на RAMMER

Линията от Хидравлични чукове на RAMMER включва голямо разнообразие от опции, съобразени със специфични строителни нужди. Всяка категория – малка, средна и голяма – предлага набор от чукове, които превъзхождат в съответните си класове.

 

Чукове с малък обхват

RAMMER R01P: Най – лекият чук в линията, R01P, тежащ 95кг., е предназначен за мини товарачи от 700кг. До 2,1 тона. Компактният му размер не прави компромис с мощността, осигурявайки впечатляваща енергия на удара за своя клас.

RAMMER R02P: Малко по – голям, R02P тежи 130кг. Перфектен е за превозвачи в диапазона от 1,3 до 3,3 тона и предлага комбинация от мощност и ефективност.

RAMMER R03P: С тегло от 180кг., R03P е проектиран за носачи от 2 до 4,4 тона. Предлага висококачествено представяне и повишаване на продуктивността

 

Чукове със среден обхват

RAMMER R12P: С тегло от 830кг., R12P е предназначен за превозвачи от 9 до 14 тона. Отличава се с високочестотна работа и разнообразен дизайн, правейки го идеален за различни задачи.

RAMMER R16P: Още по – тежък, R16P тежи 1080кг. И е пригоден за превозвачи от 13 до 21 тона. Балансира мощност и ефективност, доказвайки стойността си в множество приложения.

RAMMER R18P: С тегло от 1240кг., R18P е проектирана за превозвачи от 15 до 23 тона. Може да бъде похвален с висока честота на удар и е перфектен за взискателни задачи. Ю

 

Чукове с голям обхват

RAMMER R25P: R25P тежи 1650кг. И е проектиран за превозвачи от 20 до 29 тона. С високата си мощност и честота на удар, той е създаден да поеме най – трудните задачи.

RAMMER R35P: С тежест от 2320кг., R35P е пригоден за превозвачи от 27 до 40 тона. Отличава се с високо съотношение мощност-тегло, правейки го ефективен избор при изпълнението на тежки задачи.

RAMMER R45P: Най – здравата опция в линията „Представяне“, е R45P , който тежи 2950кг. и е проектиран за верижни превозвачи от 32 до 53 тона. Съчетава впечатляваща мощност и ефективност, опростявайки комплексни задачи.

 

Топ приложение за Хидравличните чукове RAMMER

Хидравличните чукове RAMMER са многофункционални електроцентрали, проектирани да превъзхождат в различни приложения. Веки чук от гамата има уникално приложение, където осигурява изключителни резултати. Ето някои от основните приложения за тези здрави инструменти:

 1. Разрушаване: Хидравличните чукове RAMMER разбиват големи конструкции на по – малки части. Впечатляващата сила на чуковете прави разрушителния процес по – бърз, по – безопасен и по – ефективен.
 2. Рециклиране: Хидравличните чукове RAMMER имат значителна роля в рециклиращата индустрия. Те се използват за разбиването на материали на по – малки части, които са подходящи за повторна употреба, като помагат при управлението на отпадъците и допринасят за опазването на околната среда.
 3. Копаене на канали: В проекти, където трябва да прокопаят канали за полагане на кабели, тръбопроводи или друг тип инфраструктура, тези чукове блестят. Тяхната мощност улеснява пробиването през твърд терен, ускорявайки процеса на изкопаване.
 4. Озеленяване: Хидравличните чукове RAMMER могат да се използват и за озеленяване. Независимо дали става дума за разбиване на камъни и скали за естетически цели, почистване на пънове или уплътняване на почвата за строителство, тези чукове осигуряват постоянни резултати.
 5. Добив: В добива, тези чукове се използват за първично разбиване на скали и камъни. Те са ефективни, намаляват времето на работа и увеличават общата продуктивност.

 

Финални мисли

В строителната индустрия, Хидравличните чукове RAMMER, предлагани от MAQ PARTS, са синоним на ефективност, надеждност и мощност. Нашата гама се простира от компактния RAMMER R01P до здравия R45Р, осигурявайки перфектно приложение към всеки един проект и размер на превозвач.

Ние разполагаме с резервни части и консумативи за всички Хидравлични чукове RAMMER, с цел поддържане на Вашите инструменти в отлично състояние. Със складове из Европа, в Испания, Белгия и България, ние можем да осигурим бърза доставка и отлични цени.

За приложения като разрушаване до изкопаване, озеленяване и рециклиране, хидравличните чукове RAMMER от MAQ PARTS са Вашето идеално решение. Насладете се на най – доброто представяне и издръжливост; свържете се с нас днес за повече информация.

 

Можете да изберете подходящ хидравличен чук за Вашия багер и да го поръчате на изключителна цена от MAQ PARTS, като изберете от тук: Rammer Hydraulic Hammers

MAQ PARTS разполага с хидравлични чукове за всеки вид багер.

 

Previous post
МАК ПАРТС - Резервни Части за Строителни Машини
Next post
Гумени вериги MAQ TRACK

Относно блога

Последвайте ни в социалните мрежи, за да не пропуснете съдържанието, което публикуваме специално за вас, нашите потребители
 • Доставки по цял свят
  Изпращаме части по целия свят
 • 12 месеца гаранция
  за всеки продукт
 • 100% безопасност
  Само сигурни плащания
 • Горещи оферти
  Отстъпки до 50%